Pozvánka na šestý turnaj Powertica Golf Tour

Pozvánka na šestý turnaj Powertica Golf Tour

Přátelé, partneři, kamarádi,

příští týden zakončíme českou část XV. ročníku Powertica Golf Tour 2024. Tímto Vás zveme ve čtvrtek 26. září na poslední letošní český turnaj na hřiště Black Bridge - Černý Most.

Potvrzení Vašeho flightu a Vaší účasti vč. jmen a registračních čísel hráčů prosím zaslat na můj email do úterý 24.9.2024.

Na konci vyhlášení tohoto turnaje zároveň vyhlásíme i celkové výsledky tour a jako každý rok přijde předat ceny a poděkovat vám za celoroční příspěvky do Nadace Archa její zakladatelka Chantal Poullain, protože také letos je při turnajích v programu vložená soutěž pro "dobrou věc". Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkoviště :-). Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Během turnaje bych s vámi také rád projednal vaši případnou účast na listopadovém pokračování letošní tour v SAE. Všechny informace o těchto turnajích obdržíte následně.

Děkuji Vám a těším se na další letošní společný golf.

Petr Kačírek